Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Provenind din centrele universitare Galați, Iași, București și Cluj, 56 de studenţi au fost selectați și vor participa la Școala de Vară a combinatului siderurgic Liberty, aflată la cea de a opta ediție.

În următoarele două luni și jumătate, studenții vor lucra, alături de mentori-experți ai Combinatului, la proiecte concrete care să rezolve probleme tehnice sau organizatorice din cadrul companiei.
Studenții vor beneficia și de sesiuni de pregătire care să le dezvolte abilitățile de comunicare, tehnicile de prezentare, dar și de team buildinguri în care își vor consolida rolul în echipele din care fac parte. Pe perioada programului, studenții devin angajați cu drepturi depline ai combinatului.
"Într-o realitate mereu în schimbare, cum este cea de acum, avem nevoie de un fundament solid, de cunoaștere. Schimbarea este o normalitate și dacă nu o urmezi nu poți progresa. Fiți curioși, învățați și vă garantez că experiența voastră de la noi va cântări greu în parcursul vostru ulterior", le-a spus studenților participanți Mihaela Crăciun, director de resurse umane.
"Sunt onorat și bucuros să fi participat în ultimii ani la Școală de Vară a Combinatului, cel mai important program de acest gen din țară. De la an la an, remarc o participare tot mai numeroasă a studenților noștri. Îi felicit că au ales să se dezvolte profesional și nu doar teoretic, prin activități practice, prin parcurgerea fluxului de producție, ceea ce le va întregi expertiza tehnică. Remarc că albastru este, acum, culoarea comună a Combinatului și Universității, ceea ce semnifică seriozitate, responsabilitate și profesionalism", a spus Gelu Gurguiatu, decanul Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică din cadrul Universității "Dunărea de Jos" Galați.
Aproape 300 de studenți au absolvit Școala de Vară, unii dintre aceștia devenind ulterior angajați ai Combinatului.

Citit 1339 ori Ultima modificare Marți, 16 Iulie 2019 18:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.