Evaluaţi acest articol
(24 voturi)
2 comentarii

Nava "CEMEX Go Innovation", un complex de dragaj maritim de tip MAD 3500, construit de Damen pentru compania britanică CEMEX UK Marine, a fost lansată, joi, 1 august 2019, la Şantierul Naval Damen Galaţi. Nava, a cărei construcţie a început în iulie 2018, la Damen Mangalia, este rezultatul unei strânse cooperări între Damen şi CEMEX UK Marine şi este prima dintr-o nouă generaţie de nave de dragaj, proiectate să extragă nisip şi pietriş de la adâncimi de până la 55 de metri.

"Am fost încântaţi să vedem această bijuterie şi să participăm la tradiţionala ceremonie de lansare alături de Damen. Suntem nerăbdători ca nava să ajungă în Regatul Unit şi să înceapă să lucreze, în prima parte a anului viitor", a declarat Laurence Dagley, reprezentant al CEMEX UK.

"CEMEX Go Innovation reprezintă începutul unei noi ere. Abia aştept să o văd navigând", a spus şi Joppe Neijens, manager de vânzări în cadrul grupului Damen.

Citit 6815 ori Ultima modificare Vineri, 02 August 2019 15:00

2 comentarii

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro