Percepţia managerilor din industrie

Percepţia managerilor din industrie

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Potrivit anchetei de conjunctură din luna august 2019, realizată de INS, managerii din industria prelucrătoare preconizează pentru următoarele trei luni, o relativă stabilitate a volumului producţiei - cu sold conjunctural de plus 3 la sută. Cea mai mare creştere se estimează în activitatea de fabricare a produselor farmaceutice de bază şi a preparatelor farmaceutice (sold conjunctural +33 la sută), urmată de activitatea de fabricare a produselor din tutun (sold conjunctural +28 la sută).
În privinţa numărului de salariaţi, rezultatele arată o relativă stabilitate în intervalul august - octombrie, cu un sold conjunctural fiind de -1 la sută pe total industrie prelucrătoare. De asemenea, în cazul preţurilor la produsele industriale se prognozează creştere moderată în următoarele trei luni (sold conjunctural +8 la sută).
Soldul conjunctural indică percepţia managerilor întreprinderilor asupra dinamicii unui fenomen. Acesta este obţinut ca diferenţă între procentajul managerilor care au ales varianta pozitivă a fenomenului şi procentajul celor care au indicat varianta negativă.

Citit 911 ori Ultima modificare Miercuri, 28 August 2019 19:46

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro