Răspunsuri în aşteptare la ArcelorMittal

Răspunsuri în aşteptare la ArcelorMittal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sindicatul Solidaritatea aşteaptă încă răspunsuri din partea administraţiei combinatului pentru a şti dacă se impune sau nu înregistrarea conflictului de interese la ArcelorMittal Galaţi *

Contactat telefonic, liderul sindicatului, Gheorghe Tiber (FOTO), a precizat că la mijlocul săptămânii viitoare se aşteaptă un răspuns din partea şefilor combinatului la adresele depuse de către sindicat în legătură cu problemele legate de Contractul Colectiv de Muncă.

„Sperăm ca luni - marţi să primim aceste răspunsuri şi în funcţie de asta vom şti cum să ne organizăm acţiunile viitoare. Dacă nu vom primi aceste răspunsuri, vom acţiona la rândul nostru”, a susţinut liderul de sindicat.

Întrebat dacă asta poate însemna înregistrarea conflictului de interese, Gheorghe Tiber a precizat că aceasta poate fi una dintre variante.

Amintim faptul că în urmă cu câteva zile, managerul general al combinatului, Thierry Le Gall, a precizat într-o conferinţă de presă că CCM a fost înregistrat deja oficial şi că eventualele nemulţumiri sindicatelor vor fi soluţionate în instanţă, dacă acest lucru se va impune.

Citit 1272 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.