Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Dintre cei 21.500 de beneficiari la nivel naţional ai sprijinului pentru cultivatorii de tomate, care primesc o subvenţie de 3.000 de euro pentru cultura de roşii în sere şi solarii, 4.500 sunt din judeţul Galaţi, număr care ne situează pe locul 3 la nivel de ţară, a declarat Floricel Dima, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii, cu ocazia deschiderii Târgului de Toamnă din Piaţa Centrală. Acesta a mai afirmat că, după lansarea unui program similar pentru producătorii de usturoi, se au în vedere şi alte măsuri de sprijin în zona legumiculturii, pentru castraveţi şi ardei.

Citit 1588 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Septembrie 2019 12:48

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro