Mai puţini directori la Drumuri naţionale

Mai puţini directori la Drumuri naţionale

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Numărul posturilor de director din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va scădea de la 28, în prezent, la 12, în urma reorganizării, ceea ce va presupune o economie de peste 10 milioane de lei la bugetul instituţiei, se arată într-un comunicat de presă al companiei. "În data de 08.10.2019, a fost adoptată organigrama CNAIR SA - Central. Această organigramă a fost stabilită în funcţie de cerinţele şi principiile necesare eficientizării activităţii companiei. De asemenea, s-a luat în calcul şi optimizarea circuitului documentelor, în perspective responsabilizării deciziilor. Astfel, din vechea structură care însuma un număr de 28 de posturi de directori, în urma reorganizării, vor fi doar 12 posturi, ceea ce presupune şi o economie la bugetul companiei de peste 10 milioane lei/an", se precizează în comunicat. Conform directorului instituţiei, Sorin Scarlat, schimbarea de organigramă este susţinută de necesitatea performanţei tehnico-economice şi financiare a companiei.

Citit 773 ori Ultima modificare Luni, 14 Octombrie 2019 17:36

1 comentariu

  • postat de Taranu Taran Marți, 15 Octombrie 2019 19:55 93.122.249.*** Link la comentariu
    0
    2

    Foarte bine , poate asa se va economisi bani pentru modernizarea drumurilor nationale (exemplu este DN 24 D Galati - Barlad unde ne rupem masinile in zona comunei Balabanesti) .

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro