Peste 600 de joburi la Bursa pentru absolvenţi

Peste 600 de joburi la Bursa pentru absolvenţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Vineri, 18 octombrie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi organizează o nouă ediţie a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi, ce se va desfăşura simultan în municipiile Galaţi şi Tecuci. Conform directorului executiv al AJOFM Galaţi, Cezar Năstase, până luni fuseseră contactaţi 810 agenţi economici, dintre care 790 din Galaţi. Din aceştia, au confirmat participarea la bursă 37 (28 din Galaţi şi 9 din Tecuci), care vor oferi în total 633 de locuri de muncă, din care 28 pentru persoane cu studii superioare (inginer construcţii, inginer căi ferate, inginer automatizări, inginer industria alimentară etc) şi 65 pentru gălăţenii cu studii medii (pompier, operator suport tehnic pentru servicii de comunicaţii electronice, şofer, muncitor necalificat etc.). Printre domeniile de activitate în care se încadrează locurile de muncă vacante se numără cele de administraţie publică şi apărare, industria textilă, comerţ, industria alimentară. Cifrele sunt preliminare, pentru că numărul firmelor participante şi al joburilor oferite va creşte până în ultima zi de înscrieri, aşa cum s-a întâmplat în fiecare an.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi - ediţia 2019 se desfăşoară vineri, începând cu ora 9,00, în Sala paşilor pierduţi a Universităţii „Dunărea de Jos” din str. Domnească 47 şi în sediul ALOFM Tecuci, din str. Mihail Kogălniceanu nr. 60, bl. A2. La eveniment sunt invitaţi să participe toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante disponibile.

La ediţia de anul trecut, au avut standuri 65 de firme din Galaţi şi Tecuci, au participat 960 de persoane, dintre care au fost angajate 156.

Citit 1964 ori Ultima modificare Marți, 15 Octombrie 2019 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.