Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Printr-un proiect de hotărâre, Ministerul Economiei intenționează modificarea normelor de aplicare a OUG nr. 77/1999, în sensul obligării operatorilor economici de drept privat "cu scop lucrativ sau fără scop lucrativ", alături de instituțiile publice, să raporteze către sistemul informatic de compensare al Centrului de Pregătire pentru Personalul din Industrie Bușteni (CPPI) - Sucursala București situația privind facturile restante mai mari de 10.000 de lei și mai vechi de 30 de zile de la emitere sau de la scadență, în caz contrar fiind pasibili de amenzi între 1.000 și 5.000 de lei.

Inutilitatea demersului este dată de lipsa funcționării în practică a unui sistem de compensare pentru operatorii economic privați, ce organizează oricum, în mod distinct, evidența creanțelor și a obligațiilor de plată. "Impresia este că acest act normativ a fost elaborat pentru a da de lucru unor funcționari din cadrul CPPI Bușteni și nu pentru a veni în sprijinul mediului de afaceri", a punctat prim vicepreședintele CNIPMMR, Marian Filimon.

Citit 448 ori Ultima modificare Marți, 12 Noiembrie 2019 16:44

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro