Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

La sfârşitul acestui an, cotidianul „Viaţa liberă” marchează trei decenii de existenţă neîntreruptă. Sunt 30 de ani de când suntem în mijlocul comunităţii gălăţene! Paginile ziarului au fost oglinda evenimentelor care au marcat societatea gălăţeană, inclusiv în plan economic.

„Viaţa liberă” a crescut de la an la an, dar la fel de mult ne-am bucurat când am văzut că, alături de noi, au crescut şi frumoasele poveşti de succes ale unor companii. Pentru că fiecare dintre aceste firme reprezintă, la rândul lor, o componentă a comunităţii locale, una la care ţinem cu toţii, deopotrivă. Performanţa companiilor gălăţene este, în ultimă instanţă, şi o performanţă a Galaţiului!

Din acest motiv, în următoarele săptămâni, „Made in Galaţi” va fi numele unei campanii derulate de „Viaţa liberă” dedicate mediului de afaceri gălăţean. La ceas aniversar, prin „Viaţa liberă” ne vom reaminti nu numai de firul neîntrerupt al paginilor de ziar, ci şi de cei care au ţinut „pagina întâi” a dezvoltării comunităţii gălăţene! Pentru că viaţa unei companii este, în ultimă instanţă, viaţa unor oameni, a oamenilor pentru care există şi „Viaţa liberă” a Galaţiului.

Citit 1439 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Noiembrie 2019 00:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro