Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În primele nouă luni ale acestui an au fost înmatriculaţi în judeţul Galaţi 2.236 de noi agenţi economici, în creştere cu aproape 14 la sută faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, rezultă din date centralizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC). Cele mai numeroase înregistrări au fost de societăţi cu răspundere limitată (SRL) - 1.644, urmate de 329 de persoane fizice autorizate (PFA). De asemenea, s-au mai înscris 215 întreprinderi individuale (II), 46 de întreprinderi familiale (IF) şi două cooperative agricole (CA).

Citit 673 ori Ultima modificare Luni, 18 Noiembrie 2019 17:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro