Comisia Europeană, ignorată de Ministerul Transporturilor !

 Comisia Europeană, ignorată de Ministerul Transporturilor !
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fondurile europene se câştigă în teritoriu şi se pierd la ministere! *

„Buba” accesării fondurilor europene nu vine din teritoriu, ci de la Guvern, spune viceprimarul Mircea Răzvan Cristea, care a relatat despre un scandal în care s-a implicat Ministerul Transporturilor.

„Nu a apărut în presă: am avut, în noiembrie, întâlnirea, la nivel naţional, cu reprezentanţii Comisiei Europene pentru ISPA şi s-a făcut acolo o analiză a absorbţiei fondurilor de preaderare. Ministerul Transporturilor este beneficiarul unor fonduri foarte mari pe ISPA, pentru centuri pe culoarul Sibiu – Arad. Acolo sunt foarte mulţi bani!”

„Ei, la adunarea aceasta chiar a fost o situaţie extrem de delicată: nu a fost prezent nimeni de la Ministerul Transporturilor, la o întâlnire la nivelul Comisiei Europene! Nimeni! Cei de la Comisie s-au supărat, în mod evident, mai ales că pe un plan de 2 ani, ministerul îşi propusese să cheltuiască foarte mulţi bani!”

„Deci nu administraţia locală este cea care nu absoarbe fondurile europene ! Aceasta e campioană la absorbţie de fonduri, în general, nu numai la Galaţi, care este pe locul întâi în România la ISPA. La nivel guvernamental sunt probleme!”

Citit 649 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.