Patru din cinci locuinţe, neasigurate

Patru din cinci locuinţe, neasigurate

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Peste şapte milioane de locuinţe din România sunt neasigurate, a declarat Nicoleta Radu, director general al Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) România. „Patru din cinci locuinţe nu au nicio protecţie, ceea ce este îngrijorător, având în vedere nivelul ridicat de expunere la riscuri catastrofale pe care îl are România. Mediul rural este foarte slab protejat prin asigurare, deşi riscuri precum inundaţiile şi alunecările de teren au o incidenţă ridicată în aceste zone”, a spus aceasta. În judeţul Galaţi, gradul de asigurare a locuinţelor este de 16,94 la sută.

Citit 728 ori Ultima modificare Duminică, 26 Ianuarie 2020 17:55

1 comentariu

  • postat de saracul Marți, 28 Ianuarie 2020 18:55 89.137.136.*** Link la comentariu
    0
    3

    Lumea e prea saraca ca sa mai plateasca si asigurari. Prima data se cumpara mancare si rechizite si cateva facturi si s-au dus toti banii. Voi credeti ca toti au salarii de 1000 de euro? Eu mananc o singura data pe zi si tot nu am bani pt ca am salariu foarte mic. Prefer sa merg pe jos decat sa dau la autobuz 4 lei pe zi. 4 x 21 zile = 64 lei ceea ce inseamna curentul electric pe o luna. Vreau sa mor sa scap de chin.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro