Mail-ul AJOFM, blocat de cererile pentru șomaj

Mail-ul AJOFM, blocat de cererile pentru șomaj
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Peste 500 de e-mailuri au fost trimise către AJOFM Galați pe 1 aprilie, în prima zi în care s-au primit documentele de la firmele care vor să concedieze salariați sau să-i trimită în șomaj tehnic, în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel că, în cursul după-amiezei de miercuri, căsuța de e-mail a instituției a cedat pentru o scurtă perioadă.

Directorul executiv al AJOFM Galați, Cezar Năstase, ne-a spus că numărul mare de e-mailuri primite nu este echivalent cu numărul firmelor care vor să profite de facilitățile oferite de stat. ”Sunt firme care ne-au trimis și câte cinci mesaje, de la altele am primit numai întrebări. Au fost și foarte multe greșeli de completare, la unele erau greșite CNP-urile, la altele lipsea CUI-ul societății, altele nu erau semnate… Facem apel către reprezentanții firmelor să respecte formatul documentelor, să le descarce doar de pe site-ul ANOFM (anofm.ro) și să le trimită numai la adresa specificată (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.). Documentele trimise trebuie să fie completate integral și semnate. Le solicităm să aibă încredere, puțină răbdare, și toate cererile vor fi lucrate”, ne-a spus directorul executiv al AJOFM Galați.

”Viața liberă” va prezenta în zilele următoare numărul firmelor din Galați care vor recurge la disponibilizări permanente sau temporare și numărul salariaților care vor fi afectați.

Citit 1289 ori Ultima modificare Vineri, 03 Aprilie 2020 13:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.