Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
4 comentarii

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Galați continuă procesarea dosarelor depuse de firmele gălățene afectate de pandemia COVID-19 pentru disponibilizarea parțială sau permanentă a salariaților lor. Conform directorului executiv al AJOFM Galați, Cezar Năstase, până luni, 6 aprilie, au fost procesate 520 de dosare, cu 2.839 de angajați intrați în șomaj tehnic. Alte șase firme au depus dosare pentru concedieri colective, care au afectat 418 persoane, la acestea adăugându-se 350 de dosare noi pentru șomaj clasic. Dosarele au fost depuse pentru concedieri sau trimiteri în șomaj tehnic care s-au produs luna trecută, în perioada 16-31 martie, iar e-mailurile continuă să vină pe adresa electronică a instituției. Dosarele pentru disponibilizările care se fac în această lună - cum au anunțat, de exemplu, Șantierul Naval Damen, Combinatul Liberty Galați sau o altă firmă de top cu sediul în orașul nostru - vor fi depuse începând cu data de 1 mai. Astfel, din păcate, numărătoarea gălățenilor care își vor pierde locurile de muncă temporar sau definitiv continuă. Conform informațiilor noastre, din surse oficiale, sunt aproximativ 5.000 de contracte suspendate numai în luna martie.

 

Citit 4340 ori Ultima modificare Joi, 09 Aprilie 2020 18:59

4 comentarii

 • postat de moartea pluteste in aer Marți, 07 Aprilie 2020 20:32 84.117.41.*** Link la comentariu
  1
  10

  Murim de foame. Nu mai avem locuri de munca, nu mai avem ce manca, nu mai avem cu ce plati utilitatile, nu ne mai angajeaza nimeni in oras. Va fi genocid si multa lume va muri.

  Raportează
 • postat de covid 19 e satana Marți, 07 Aprilie 2020 20:16 84.117.41.*** Link la comentariu
  3
  4

  Mai trebuie sa moara din populatie. Suntem prea multi pe planeta , o distrugem si o poluam. Asa e programul facut. Scapa cine poate!

  Raportează
 • postat de Alexuz Marți, 07 Aprilie 2020 14:30 5.2.205.*** Link la comentariu
  2
  17

  Dupa ce ca orasul este mort asta mai trebuia.

  Raportează
 • postat de Solicitam urgent un raspuns clar din partea autoritatilor ! Marți, 07 Aprilie 2020 03:55 77.111.247.*** Link la comentariu
  4
  21

  Statul roman se face ca NU VEDE si NU INTELEGE care este la ora actuala ADEVARATA PROBLEMA in legatura cu veniturile populatiei !!!
  Ce se intampla cu cei care stau acasa, bine mersi, ca bugetari, cu cateva zeci de milioane de lei pe luna in somaj tehnic sau cei cu ,,munca de acasa" sau cu alte categorii de someri in plata, cu indemnizatii incepand de la cele mai mici dar, mai ales, mergand pana la cele mai mari ... STIE TOATA LUMEA ... este la mintea gainii !!!

  MAREA PROBLEMA pe care ABSOLUT TOATA PRESA SI AUTORITATILE se fac ca nu o vad si nu o inteleg este :
  CE SE INTAMPLA CU PERSOANELE CARE, DINTR-UN MOTIV SAU ALTUL, LA DATA IZBUCNIRII EPIDEMIEI SI A DECRETARII STARII DE URGENTA, AU RAMAS FARA ABSOLUT NICIUN FEL DE VENIT SI FARA ABSOLUT NICIO POSIBILITATE DE A-SI CASTIGA EXISTENTA ???!!!

  SUNT SUTE DE MII DE OAMENI (CEL PUTIN) IN ROMANIA CARE: LA ORA ASTA, NU AU ABSOLUT NICIO SURSA DE SUPRAVIETUIRE SI NICIO PERSPECTIVA DE A CASTIGA VREUN BAN !!!
  INDIFERENT DE ORICE FEL DE COMENTARII FARA ROST SI ORICE FEL DE RETORICA IEFTINA SI ORICE FEL LOGICA GRESITA IN LEGATURA CU ACEASTA CATEGORIE DE OAMENI, REALITATEA ESTE NUMAI UNA SINGURA :
  NU ESTE VINA LOR PENTRU PANDEMIA DE COVID-19...NU ESTE VINA LOR PENTRU PREVEDERILE LEGALE EMISE DE STATUL ROMAN...NU ESTE VINA LOR PENTRU NIMIC DIN TOT CE SE INTAMPLA IN CLIPA ASTA IN ROMANIA !!!

  CE SE INTAMPLA CU ACESTI OAMENI ???!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.