Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Poate părea incredibil, dar Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Galați nu are în continuare un șef, după mai bine de o lună și jumătate.

E drept, pe site-ul instituției apare un nume în dreptul funcției de Șef Administrație: Bogdana-Camelia Oprescu, transferată pe aceeași funcție pe care a avut-o în Dolj și despre care ”Viața liberă” a scris deja.
Problema este însă că, după cum ne-au spus surse neoficiale din cadrul instituției, doamna în cauză nu a venit încă să-și preia noua funcție de la Galați, chiar dacă numirea sa pe postul de aici a intrat în vigoare încă de săptămâna trecută. Nu se știe dacă Bogdana-Camelia Oprescu va veni până la urmă la Galați şi nici dacă vrea să vină.
Ceea ce este sigur însă este că AJFP - instituție-cheie pentru economia locală și bugetul de stat - a bifat deja șapte săptămâni de când nu are șef. Situația datează de la 1 aprilie, când Galațiul ar fi putut intra în Cartea Recordurilor, după ce Ștefan Sergiu Bordea, nepotul ministrului Ion Ștefan, zis ministrul ”Grindă”, a fost numit, prin ordin al președintelui ANAF, în funcția de șef al AJFP Galați, în care nu a stat decât o zi, fiind apoi mutat director executiv Colectare la DGRFP Galați. Bordea a înlocuit-o atunci din funcție pe Mioara-Daniela Carp, care nu a fost lăsată pe acest post decât trei luni.

Citit 1744 ori Ultima modificare Luni, 18 Mai 2020 20:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro