Fiscul gălățean are șef doar pe hârtie

Fiscul gălățean are șef doar pe hârtie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Poate părea incredibil, dar Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Galați nu are în continuare un șef, după mai bine de o lună și jumătate.

E drept, pe site-ul instituției apare un nume în dreptul funcției de Șef Administrație: Bogdana-Camelia Oprescu, transferată pe aceeași funcție pe care a avut-o în Dolj și despre care ”Viața liberă” a scris deja.

Problema este însă că, după cum ne-au spus surse neoficiale din cadrul instituției, doamna în cauză nu a venit încă să-și preia noua funcție de la Galați, chiar dacă numirea sa pe postul de aici a intrat în vigoare încă de săptămâna trecută. Nu se știe dacă Bogdana-Camelia Oprescu va veni până la urmă la Galați şi nici dacă vrea să vină.

Ceea ce este sigur însă este că AJFP - instituție-cheie pentru economia locală și bugetul de stat - a bifat deja șapte săptămâni de când nu are șef. Situația datează de la 1 aprilie, când Galațiul ar fi putut intra în Cartea Recordurilor, după ce Ștefan Sergiu Bordea, nepotul ministrului Ion Ștefan, zis ministrul ”Grindă”, a fost numit, prin ordin al președintelui ANAF, în funcția de șef al AJFP Galați, în care nu a stat decât o zi, fiind apoi mutat director executiv Colectare la DGRFP Galați. Bordea a înlocuit-o atunci din funcție pe Mioara-Daniela Carp, care nu a fost lăsată pe acest post decât trei luni.

Citit 2876 ori Ultima modificare Luni, 18 Mai 2020 20:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.