Patru români din zece, dependenți financiar

Patru români din zece, dependenți financiar

Foto: Marian Calestru
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

Asociația CFA România a derulat un chestionar care a urmărit măsurarea gradului de independență financiară, definit ca posibilitatea de a putea gestiona cheltuieli neprevăzute, pierderea sau diminuarea unei surse a venitului sau posibilitatea de a suplimenta pensia cu venituri proprii. Răspunsurile arată că, în cazul unor nevoi imediate, 4 din 10 români se văd nevoiți să apeleze la familie sau prieteni pentru ajutor sau depind de suportul statului. De asemenea, pentru 64 la sută dintre respondenți, singura sursă de venit este salariul sau pensia, iar 6 la sută nu au nicio sursă de venit lunar.

Citit 911 ori Ultima modificare Vineri, 11 Septembrie 2020 12:57

1 comentariu

  • postat de Finch Luni, 14 Septembrie 2020 11:28 89.39.81.*** Link la comentariu
    0
    2

    Pe ce esantion s-a facut studiul ? Daca au fost intrebati doar 100 de romani ..., Pfff .. N-are nici o valoare . Sa se faca pe unul de 10000 de persoane .

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro