30 septembrie, termen-limită la Fisc

30 septembrie, termen-limită la Fisc

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Miercuri, 30 septembrie, este termenul-limită pentru depunerea notificării privind intenţia de restructurare a obligaţiilor bugetare. Conform Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, se încadrează la această facilitate toţi contribuabilii care înregistrează datorii către stat la data de 31 iulie 2020 şi care doresc să îşi restructureze aceste obligaţii, potrivit prevederilor Ordonanţei nr. 6/2019 privind instituirea unor facilităţi fiscale. Potenţialii beneficiari trebuie să notifice organul fiscal competent cu privire la această intenţie. "Contribuabilii care depun notificări până la data de 30 septembrie şi care îşi menţin intenţia de a beneficia de restructurarea obligaţiilor bugetare pot depune cereri până la data de 31 decembrie, dată până la care trebuie să se adreseze unui expert independent, în vederea întocmirii unui plan de restructurare şi a testului creditorului privat prudent", precizează ANAF.

Citit 645 ori Ultima modificare Marți, 29 Septembrie 2020 18:51

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro