Schimbare la vârful Direcției Agricole. Ionel Nicula, ex-APIA, este noul conducător al instituției

Schimbare la vârful Direcției Agricole. Ionel Nicula, ex-APIA, este noul conducător al instituției

Marian Calestru
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Inginerul Floricel Dima nu mai este de aproape o lună și jumătate director executiv al Direcției pentru Agricultură Județene (DAJ) din Galați. În locul său, via Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a fost numit, prin detașare, până la 31 decembrie 2020 ex-directorul executiv adjunct al Centrului Județean APIA Galați, Ionel Nicula.
Conform ultimei declarații de avere depuse la preluarea funcției, Ionel Nicula deține (împreună cu soția) trei terenuri agricole cu o suprafață totală de 2,67 hectare, o casă de locuit și trei apartamente, toate aceste imobile aflându-se în județul Galați, cu excepția unui apartament situat în Constanța. De asemenea, în ”portofoliul” noului director executiv al DAJ Galați se mai află un autoturism Ford Mondeo (an de fabricație 2015), dar și două credite bancare în valoare totală de aproape 227 mii lei. În luna aprilie a acestui an, Ionel Nicula a înstrăinat către o persoană fizică o casă de locuit în valoare de 45.000 de euro.
Conform aceleiași declarații de avere, actualul director executiv al DAJ Galați a realizat în 2019 (la APIA) venituri salariale nete de circa 104.000 lei, iar soția, consilier superior tot la APIA Galați, aproape 70.000 de lei.

Citit 3203 ori Ultima modificare Vineri, 16 Octombrie 2020 18:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro