Schimbare la vârful Direcției Agricole. Ionel Nicula, ex-APIA, este noul conducător al instituției
Foto: Marian Calestru

Schimbare la vârful Direcției Agricole. Ionel Nicula, ex-APIA, este noul conducător al instituției
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Inginerul Floricel Dima nu mai este de aproape o lună și jumătate director executiv al Direcției pentru Agricultură Județene (DAJ) din Galați. În locul său, via Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a fost numit, prin detașare, până la 31 decembrie 2020 ex-directorul executiv adjunct al Centrului Județean APIA Galați, Ionel Nicula.

Conform ultimei declarații de avere depuse la preluarea funcției, Ionel Nicula deține (împreună cu soția) trei terenuri agricole cu o suprafață totală de 2,67 hectare, o casă de locuit și trei apartamente, toate aceste imobile aflându-se în județul Galați, cu excepția unui apartament situat în Constanța. De asemenea, în ”portofoliul” noului director executiv al DAJ Galați se mai află un autoturism Ford Mondeo (an de fabricație 2015), dar și două credite bancare în valoare totală de aproape 227 mii lei. În luna aprilie a acestui an, Ionel Nicula a înstrăinat către o persoană fizică o casă de locuit în valoare de 45.000 de euro.

Conform aceleiași declarații de avere, actualul director executiv al DAJ Galați a realizat în 2019 (la APIA) venituri salariale nete de circa 104.000 lei, iar soția, consilier superior tot la APIA Galați, aproape 70.000 de lei.

Citit 5455 ori Ultima modificare Vineri, 16 Octombrie 2020 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.