ArcelorMittal, partener al Jocurilor Olimpice

ArcelorMittal, partener al Jocurilor Olimpice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

ArcelorMittal va construi în Olympic Park din Londra una dintre cele mai spectaculoase structuri artistice din metal din lume.

Într-un comunicat de presă al companiei se arată că preşedintele grupului, Lakshmi Mittal, a anunţat împreună cu primarul Londrei că lucrările vor demara la acest proiect ce urmează a fi finalizat înainte de startul Jocurilor Olimpice din 2012.

În acelaşi timp, a fost prezentată o machetă a sculpturii metalice. Acest prilej a fost folosit de către cei de la ArcelorMittal pentru a anunţa faptul că doresc să devină unul dintre sponsorii importanţi ai Jocurilor Olimpice de la Londra.

„Inaugurarea marchează faptul că ArcelorMittal doreşte să devină un sponsor al Jocurilor Olimpice şi Paralimpice din 2012, angajându-se să sprijine infrastructura şi succesul Jocurilor”.

„Cu operaţiuni în 60 de de ţări şi peste 250.000 de angajaţi în întreaga lume, ArcelorMittal este perfect poziţionat să devină sponsor al celui mai mare eveniment sportiv al lumii”, se arată în comunicatul despre care vorbeam mai devreme.

Compania va finanţa acest proiect cu 16 milioane de lire sterline în condiţiile în care întreaga lucrare valorează 19 milioane de lire, diferenţa de bani fiind acordată de către Development Agency din Londra.

Explicaţie foto: Macheta lucrării artistice care urmează să fie amplasată în Olympic Park din Londra

Citit 976 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.