Mai mulţi bani pentru Programul Rabla

Mai mulţi bani pentru Programul Rabla
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ia voucherul, neamule! *

Numărul voucherelor pentru rable va fi suplimentat din nou.  Abia dacă au fost emise noile tichete şi se pare că deja este iar necesară suplimentarea lor.

Cât despre fonduri, nicio grijă! Ministerul Mediului ne asigură că are bani pentru toate rablele ce vor fi predate în acest an.

Aşa a decis guvernul, care l-a însărcinat pe ministrul Mediului, Laszlo Borbely, să pregătească un proiect de hotărâre prin care să aloce fonduri pentru casarea unei noi serii de rable.

O fi oare acelaşi guvern care nu are bani să plătească profesorii? Sau se mizează pe faptul că nu toate tichetele vor putea fi folosite datorită termenului de expirare, de 90 de zile, care le este impus?

Chiar dacă prin Programul de înnoire a parcului auto au fost predate la centrele Remat peste 65 de mii de maşini şi au fost distribuite 95 de mii de tichete, numai 11 mii de maşini au fost cumpărate prin acest program.

În acest context se pare că încep să se adune foarte multe vouchere pe piaţă şi, mai mult că sigur, preţul lor va scădea drastic în apropierea expirării.

Nu cred totuşi că aceste cifre sunt relevante pentru ce se întâmplă în centrele Remat din Galaţi, care, din informaţiile pe care le avem, primesc tichete cu ţârâita, câte 100 la două săptămâni.

Citit 863 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.