Comerţul online, în expansiune

Comerţul online, în expansiune

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Comerţul online din România va creşte cu cel puţin 15 la sută în acest an, în timp ce plata cu cardul se va afla pe un trend ascendent, de 39 la sută, inclusiv în mediul rural, relevă o analiză realizată de dezvoltatorul VTEX România. Se estimează că numărul magazinelor online cu peste o mie de comenzi pe zi se va tripla în următorii trei ani, iar cele mai mari creşteri observate în 2021 vor fi în categoriile home & deco, pharma şi fashion.

În viziunea companiei, retailerii şi mall-urile se vor orienta către modele de business online şi omnichannel pentru a susţine comerţul afectat de pandemie şi a asigura supravieţuirea sectorului.

Totodată, la capitolul plăţi, se va semnala o creştere la operaţiunile cu cardul şi mobile shopping. Astfel, rata de acoperire a serviciilor de Internet a crescut şi va atrage un salt cu 33 la sută a traficului de pe computerele conectate la reţea şi cu 12 la sută pentru echipamentele mobile.

Citit 499 ori Ultima modificare Luni, 22 Februarie 2021 00:16

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro