Sarabanda adunărilor generale continuă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu s-a uscat bine cerneala de pe hotărârile luate de adunarea generală a sindicatului Solidaritatea de la ArcelorMittal care a avut loc la Slănic Moldova, că o nouă astfel de şedinţă a fost anunţată de către conducerea sindicatului.

Preşedintele Solidarităţii, Gheorghe Tiber, susţine într-un comunicat de presă că noua adunare generală lărgită va avea loc pe 12 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor, având ca scop o informare a membrilor Solidarităţii în legătură cu deciziile luate săptămâna trecută.

Acesta mai spune şi că acum se va lua o decizie fermă în ceea ce priveşte conflictul de interese deschis după încheierea negocierilor Contractului Colectiv de Muncă de la combinatul siderurgic.

„SSM a hotărât ca pe 12 mai, la ora 15:00, să aibă loc adunarea generală lărgită pentru informare despre cele discutate la Slănic Moldova precum şi pentru a viziona filmul realizat cu acea ocazie”.

„Se va decide şi o formă de continuare a conflictului de interese”, se arată în comunicat.

Astfel continuă sarabanda adunărilor generale ale acestui sindicat care a organizat de mai multe ori astfel de şedinţe, încercând astfel să rezolve şi accentuatele frământări interne, dar şi conflictul cu conducerea combinatului siderurgic.

Citit 597 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.