Val de anulări de vacanțe

Val de anulări de vacanțe

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) susține că introducerea pe lista galbenă a unor țări preferate de turiștii români a generat un val de anulări de vacanțe. ANAT susține că sunt circa 60 de state pe lista galbenă, printre acestea figurând Cipru, Turcia, Franța, Italia, Maldive, Croația, Belgia sau Bulgaria. Multe dintre acestea sunt destinații de vacanță pentru români, care acum se văd puși în situația de a-și anula pachetele turistice cumpărate, pentru a nu sta, după concediu, 14 zile în izolare acasă, iar altele sunt chiar piețe tradiționale de unde agențiile de turism doresc să atragă turiști străini.

Citit 1006 ori Ultima modificare Joi, 29 Aprilie 2021 19:44

1 comentariu

  • postat de George Vineri, 30 Aprilie 2021 10:24 89.136.76.*** Link la comentariu
    8
    6

    Ce idioti. In loc sa se vccineze prefera sa nu se vaccineze si sa isi anuleze vacantele.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro