Alexandru Șerban rămâne, încă o săptămână, șeful APDM
Foto: Marian Calestru

Alexandru Șerban rămâne, încă o săptămână, șeful APDM
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

La Administrația Porturilor Dunării Maritime (APDM) Galați, calculul politic a dat cu virgulă. Vineri, 30 iulie 2021, a avut loc o ședință a Consiliului de Administrație al cărei prim punct pe ordinea de zi l-a constituit expirarea mandatului actualului director general, Alexandru Șerban. Toate calculele și... semnele indicau faptul că Alexandru Șerban va fi înlocuit în funcție cu altcineva, asta deși, neoficial, se recunoaște că APDM este una din companiile performante la nivelul Ministerului Transporturilor. Cu numai câteva zile înainte, la „surata” AFDJ Galați, fostul director general liberal Sorin Crețu, căruia îi expirase și lui mandatul, fusese înlocuit la ordinul ministrului USR al Transporturilor, Cătălin Drulă. Era de așteptat ca același lucru să se întâmple și cu actualul șef liberal al APDM.

Ședința de CA s-a terminat însă ca-n gară. Actualului director general Alexandru Șerban nu i s-a prelungit mandatul și va rămâne în funcție încă o săptămână, până la expirarea acestuia, pe 8 august. Nu s-a luat nicio decizie privind numele celui care va fi viitorul șef al APDM, ceea ce înseamnă că, săptămâna viitoare, va trebui organizată încă o ședință de CA.

Citit 1542 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 Iulie 2021 10:11

1 comentariu

 • postat de Alicante
  Luni, 02 August 2021 07:23
  86.125.62.***
  Actualului director Alexandru Șerban i s-a prelungit mandatul catastrofal și va rămâne inutil în funcție încă o săptămână.
  2
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.