15 firme gălățene, din nou în șomaj tehnic

15 firme gălățene, din nou în șomaj tehnic
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În primele patru zile ale acestei luni, AJOFM Galați a primit deja de la 15 agenți economici documentele pentru intrarea în șomaj tehnic. Primele 15 cereri primite vizează deocamdată un număr total de 76 de salariați, al căror șomaj tehnic va fi decontat cu bani de la stat.

AJOFM Galați reamintește că, începând cu 1 noiembrie, documentele necesare acordării șomajului tehnic în conformitate cu OUG 111/2.10.2021 pentru stabilirea unor măsuri de protecţie socială a angajaţilor şi a altor categorii profesionale în contextul interzicerii, suspendării ori limitării activităţilor economice, determinate de situaţia epidemiologică generată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, trebuie transmise online, la adresa de e-mail galati

anofm.gov.ro. Instituția face apel ca documentele să fie transmise în format editabil, pentru ca cererile să fie soluționate cât mai rapid.

Pentru informații actualizate, agenții economici sunt rugați să consulte periodic site-ul ANOFM, loc unde se găsesc și modelele cererilor pentru decontarea șomajului tehnic.

Citit 1498 ori Ultima modificare Luni, 08 Noiembrie 2021 00:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.