Laminorul de Benzi la Cald, 50 de ani de activitate neîntreruptă

Laminorul de Benzi la Cald, 50 de ani de activitate neîntreruptă
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Liberty Steel Group a alocat 5,5 milioane de euro pentru consolidarea operațiunilor de producție și o mai bună automatizare a Laminorului de Benzi la Cald de la Galați, care sărbătorește anul acesta o jumătate de secol de activitate neîntreruptă, informează un comunicat remis de Liberty Galați.
„În luna noiembrie, Liberty Galați a realizat lucrări ample de îmbunătățire a liniei de producție și de implementare a unor proiecte de automatizare, cu un cost de aproximativ 5,5 milioane de euro. Lucrările de automatizare a trenului degrosisor și cuptoarelor cu propulsie vor crește productivitatea liniei, iar înlocuirea transformatoarelor uzate cu echipamente moderne va îmbunătăți amprenta de mediu a laminorului. Aceste proiecte au rolul de a crea o mai bună integrare a deciziilor tehnice și operaționale, de a îmbunătăți calitatea rulourilor și de a consolida procesele de securitate a muncii”, se menționează în document.
Prasanta Mishra, directorul executiv al Liberty Galați, a spus: „2021 este primul an în care vedem cu adevărat impactul procesului de modernizare și eficientizare operațională. Rezultatele obținute de Laminorul de Benzi la Cald dovedesc dedicarea echipei noastre de a livra atât calitatea, cât și volumele cerute de clienți. Suntem mândri că sărbătorim jumătate de secol de activitate continuă a laminorului cu astfel de rezultate. Mai departe, Liberty Galați își propune să investească în sustenabilitate și digitalizare și - mai ales - în perfecționarea echipei noastre, deoarece oamenii sunt cei care au construit compania în ultimii 50 de ani și ei sunt cei care vor contribui la transformarea ei într-o companie a viitorului”.

Citit 1534 ori Ultima modificare Marți, 21 Decembrie 2021 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.