Gratuitate pe CFR pentru cetățenii din Ucraina

Gratuitate pe CFR pentru cetățenii din Ucraina
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Călătoria refugiaţilor care pleacă din România spre Ungaria este gratuită, începând de sâmbătă seară, în urma discuţiilor dintre CFR Călători şi MAV Start, informează transportatorul feroviar român de călători.

Potrivit unui comunicat al CFR Călători, operatorul feroviar român va emite biletul gratuit până în frontieră, iar conductorul MAV mai departe, pe teritoriul Ungariei, până la Budapesta sau până la următoarea frontieră.

"De asemenea, ca urmare a cererii ridicate în traficul internaţional, CFR Călători a luat măsuri pentru deschiderea a şapte case de bilete în trafic intern şi două internaţional în Gara de Nord. Biletele acordate cu titlu gratuit vor permite circulaţia pe teritoriul naţional pentru persoanele refugiate, dar şi continuarea călătoriei dincolo de frontieră, după ce vor primi de la operatorul feroviar ungar, în tren, alte bilete cu titlu gratuit", se menţionează în comunicat.

"Cetăţenii străini care provin din Ucraina călătoresc gratuit pe teritoriul României cu CFR Călători", se subliniază în documentul citat.

Citit 773 ori Ultima modificare Luni, 07 Martie 2022 01:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.