25 iunie, termenul de depunere a declarațiilor D 100 și D 101
Foto: Marian Calestru

25 iunie, termenul de depunere a declarațiilor D 100 și D 101
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Galați informează că, pentru contribuabilii plătitori de impozit pe profit, termenul pentru depunerea declarației anuale privind impozitul pe profit (formular 101 - Declarație privind impozitul pe profit) şi plata impozitului pe profit aferent anului fiscal respectiv este până la data de 25 iunie. Pentru contribuabilii care intră sub incidența prevederilor art. 16 alin.(5) din Codul fiscal, termenul-limită este data de 25 a celei de-a șasea luni, inclusiv, de la închiderea anului fiscal modificat.

Contribuabilii plătitori de impozit pe veniturile microîntreprinderilor au ca termen pentru depunerea declaraţiei aferente trimestrului IV (formular 100) şi plata impozitului aferent, data de 25 iunie inclusiv. Pentru plătitorii de impozit specific, termenul pentru depunerea declaraţiei aferente semestrului II (formular 100) şi plata impozitului aferent este până la data de 25 iunie inclusiv.

Conform AJFP, nu intră sub incidența prevederilor acestui articol contribuabilii pentru care reglementările contabile sunt emise de Banca Națională a României, respectiv de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Citit 1092 ori Ultima modificare Duminică, 13 Martie 2022 23:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.