GFG Alliance, ce include Liberty Galați, are un nou șef de investiții

GFG Alliance, ce include Liberty Galați, are un nou șef de investiții
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

GFG Alliance, din care face parte și Combinatul Siderurgic Liberty Galați, și-a consolidat echipa managerială, prin numirea lui Sandip Biswas în funcția de Group Chief Investment Officer.

Sandip va fi responsabil pentru obținerea unor performanțe comerciale și investiționale susținute și va avea un rol-cheie în realizarea planurilor de restructurare a creditelor și de transformare a grupului, arii în care are o expertiză îndelungată. De asemenea, Sandip va contribui la eforturile GFG de a deveni neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2030 (CN30), având o experiență solidă în dezvoltarea proiectelor de decarbonizare, se arată într-un comunicat de presă al GFG Alliance.

„Sandip este un lider de excepție în industria siderurgică la nivel mondial. Experiența profundă a lui Sandip ca strateg financiar și expertiza sa în proiecte majore de decarbonizare a industriei siderurgice vor fi esențiale pentru succesul nostru viitor, pe măsură ce grupul devine sustenabil pe termen lung”, a declarat Sanjeev Gupta, Președintele Executiv GFG Alliance.

Sandip Biswas vine în echipa managerială a GFG Alliance, după ce anterior a fost președinte al concernului siderurgic Tata Steel UK. De asemenea, Sandip a făcut parte din consiliile de administrație a importante companii multinaționale.

„Ascensiunea GFG și focusul său pe transformarea GREENSTEEL plasează grupul într-o poziție unică în industria noastră. GFG are active excelente în întreaga lume, care performează excepțional și oferă o platformă solidă de dezvoltare. Următorii ani vor fi decisivi pentru grup, pe măsură ce acesta își finalizează planurile de restructurare și transformare, de aceea sunt încântat de oportunitatea unui rol-cheie în această călătorie, în special în misiunile noastre GREENSTEEL și CN30”, a declarat Sandip Biswas.

În cadrul GFG Alliance, Sandip ”va contribui la întărirea legăturilor dintre industrie, societate și mediu, esențiale pentru îndeplinirea viziunii GFG de a crea un viitor sustenabil pentru industrie și societate”.

Citit 2165 ori Ultima modificare Vineri, 01 Aprilie 2022 14:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.