Noi termene pentru „Programul Tomata”

Noi termene pentru „Programul Tomata”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Perioada de valorificare a producției din ”Programul Tomata” și termenul de depunere a documentelor au fost prelungite de Guvern.
Astfel, noul termen este 1 iulie, în loc de 10 iunie, cum fusese prevăzut inițial. De asemenea, termenul pentru depunerea documentelor justificative pentru ciclul I de producție a fost stabilit la 30 august, față de 30 iunie.
”Temperaturile scăzute din primăvară au creat o serie de dificultăți legumicultorilor. Plantele și-au încetinit dezvoltarea, iar fermierii au fost nevoiți să investească mai mult în sistemele de încălzire, în condițiile unor costuri ridicate pentru energia electrică și gazele naturale. Am luat decizia să prelungim termenul de valorificare pentru legumele în spații protejate, precum și perioada în care aceștia vor depune documentele justificative”, a declarat ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu.
Direcțiile județene pentru agricultură vor centraliza documentele justificative pentru virarea sumelor destinate acestei forme de sprijin și vor transmite datele către MADR până la data de 15 septembrie, față de 15 iulie, cum era prevăzut inițial.

Citit 523 ori Ultima modificare Marți, 14 Iunie 2022 14:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.