Cazierul fiscal, în câteva clickuri

Cazierul fiscal, în câteva clickuri
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Galați menționează că cea mai simplă modalitate de solicitare a cazierului fiscal o reprezintă cea prin intermediul Spațiului Privat Virtual. "Solicitarea se transmite din Spaţiul Privat Virtual al titularului, prin accesarea Secțiunii Solicitări/ Eliberare documente/ Certificat de cazier fiscal, selectarea CIF/CUI/CNP şi menționarea motivului solicitării. Cazierul fiscal se primește în Secțiunea Mesaje din SPV, în format PDF, semnat cu semnătura electronică a Ministerului Finanțelor/ ANAF", precizează AJFP Galați.

Citit 782 ori Ultima modificare Vineri, 08 Iulie 2022 08:43

1 comentariu

 • postat de Digital
  Duminică, 10 Iulie 2022 14:16
  95.77.107.***
  Poate trimiteti un specialist sa transforme si cazierul judiciar (prin includere in SPV) sa fie eliminata actuala bataie de joc (ce dureaza de peste 50 de ani).
  Sa nu uitam ca un astfel de document este necesar la toate categoriile de varsta (pentru angajari, dosare de scolarizare si alte inventii ale institutiilor/companiilor care nu vor sa scoata singure (prin compartimentele de resurse umane) aceste avize. Ba mai mult pentru angajare sau acces in zonele militare ai nevoie de "certificatul de cazier judiciar" (drum, stres, cheltuieli, asteptat in canicula), document care este scos si de institutia interesata, care este obligata sa efectueze verificari!
  Cam despre asta este vorba undeva unde inca se lucreaza cu arhive biblioraft, si unde bau-baul digitalizarii bantuie!
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.