Siderurgiştii au primit bonusul de trei procente

Siderurgiştii au primit bonusul de trei procente
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Salariaţii combinatului siderurgic ArcelorMittal Galaţi au încasat bonusul de trei procente din salariul pe un an, aşa cum era stabilit în Contractul Colectiv de Muncă, semnat de către sindicate cu administraţia combinatului la sfârşitul anului trecut.

„Cea de-a doua tranşă a bonusului, care este de trei la sută din cumulul câştigurilor brute din ultimele 12 luni, a fost achitată în termenul convenit”, a declarat ieri Dorian Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al administraţiei combinatului siderurgic.

Amintim că siderurgiştii gălăţeni au încasat un bonus de 2 la sută imediat după ce a fost încheiat CCM, în luna decembrie a anului trecut, iar acordarea celui de-al doilea bonus a fost condiţionat de ieşirea de pe pierderi a companiei până la mijlocul acestui an.

Nu toate sindicatele au fost de acord cu acest bonus, cei de la Solidaritatea considerând că este mult prea puţin. Nemulţumiţi, aceştia au declanşat chiar conflictul de interese şi au anunţat că strâng semnături pentru o grevă generală, însă fără niciun rezultat concret până acum.

pnl3
Citit 1021 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.