Rezultatele pe februarie ale Inspecției Fiscale gălățene

Rezultatele pe februarie ale Inspecției Fiscale gălățene
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Inspectorii fiscali din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Galați au efectuat, în luna februarie a acestui an, 61 de controale și inspecții fiscale. În urma acestora, au fost stabilite obligații suplimentare de plată în valoare de 1,07 milioane de lei, din care 0,95 milioane de lei la contribuabili persoane juridice și 0,12 milioane de lei la persoane fizice. Conform informațiilor furnizate de AJFP, taxa pe valoarea adăugată deține o pondere de 58,88% din totalul obligațiilor stabilite suplimentare (0,63 milioane de lei). De asemenea, impozitul pe profit și cel pe venit dețin o pondere de 27,10%, fiind stabilite suplimentar de plată 0,29 milioane de lei.

Printre acțiunile în care au fost implicate structurile de inspecție fiscală gălățene s-au numărat verificarea persoanelor juridice și fizice care prezintă risc fiscal ridicat, verificarea legalității și conformității declarațiilor fiscale, a corectitudinii și exactității îndeplinirii obligațiilor de către contribuabili, verificarea sau stabilirea, după caz, a bazelor de impozitare și a situațiilor de fapt aferente, stabilirea diferențelor de obligații fiscale principale în baza analizei de risc.

Citit 621 ori Ultima modificare Vineri, 17 Martie 2023 04:53

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro