Trei aplicații care ajută la gestionarea banilor

Trei aplicații care ajută la gestionarea banilor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cei mai mulți ne întrebăm pe ce se duc banii din salariu și câteodată ne este greu să ne amintim cum i-am terminat.

În mod normal, ar trebui să ținem contul banilor, iar în mediul online există aplicații care ne ajută să ne gestionăm bugetul personal.

Iată trei astfel de aplicații care ne ajută să controlăm banii pe care-i avem în cont.

My Wallet este o aplicație foarte ușor de folosit, prin care vei putea să-ți gestionezi mai ușor bugetul. Vei fi mereu la curent cu toate ratele sau facturile pe care trebuie să le plătești. Bugetul zilnic poate fi și personalizat, în funcție de sumele necesare pentru mâncare, haine ori combustibil pentru mașină.

Money manager este o aplicație care se axează în general pe grafice și este foarte bună pentru cineva căruia îi plac cifrele. Prin această aplicație poți face și backup de date, în cazul schimbării telefonului, și poți descărca toate datele în format Excel.

Cash control îți oferă posibilitatea de a modifica sumele din buget. Poți să adaugi și să ștergi diferite cheltuieli, transferuri de bani, facturi și să verifici oricând balanța de plăți. De asemenea, este disponibil istoricul tranzacțiilor și poți gestiona plățile curente şi ratele, iar soldul este vizibil permanent.

 

Citit 791 ori Ultima modificare Marți, 25 Aprilie 2023 14:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.