Decontări de 6,79 milioane lei, în județ

Decontări de 6,79 milioane lei, în județ
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Decontările efectuate în ultima perioadă de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) pe programele de investiții aflate în derulare la nivel național însumează 6,79 milioane de lei pentru șapte unități administrativ-teritoriale din județul Galați.

Astfel, cele mai consistente alocări revin comunelor Braniștea și Tudor Vladimirescu pentru continuarea lucrărilor de modernizare a infrastructurii locale, demarate cu finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Dacă la Braniștea stadiul acestora, conform datelor publicate de MDLPA, este de doar aproximativ 15%, cu decontări solicitate de 2,29 milioane lei, la Tudor Vladimirescu progresul este de peste 55%, cu o sumă solicitată spre decontare de 2,58 milioane lei.

În plus, pentru investițiile efectuate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), municipiul Galați a beneficiat, în ultimele opt zile, de alocări ce totalizează 1,28 milioane lei. De alocări prin PNRR au beneficiat, în același interval, orașul Berești și comuna Cudalbi.

Nu în ultimul rând, prin vechiul PNDL, au beneficiat de decontări pentru achitarea facturilor de investiții comunele Munteni și Scânteiești. Valoarea cumulată a acestora este de aproape 645.000 lei.

Citit 660 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 August 2023 13:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.