Instruire la ArcelorMittal Galaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oficialii ArcelorMittal Galaţi au anunţat printr-un comunicat de presă încheierea proiectului ACT, despre care susţin că este cel mai mare program de training pentru angajaţi derulat în România. Instruirea a fost concepută special pentru maiştrii şi managerii de la nivelul mediu şi s-a derulat pe o perioadă de nouă luni.

„Eforturile noastre sunt concentrate pe transformarea continuă a organizaţiei, prin dezvoltarea angajaţilor, prin implementarea de tehnici de lucru competitive, în vederea creşterii performanţelor Combinatului. Acest program complex de instruire permite angajaţilor să îşi îmbunătăţească aptitudinile manageriale, astfel încât să avem cel mai bine calificaţi oameni, în posturile potrivite”, a declarat Thierry Le Gall, directorul general al ArcelorMittal Galaţi.

Cei de la ArcelorMittal arată că aproximativ 900 de angajaţi ai Combinatului, din toate departamentele au participat, la două sesiuni teoretice şi una practică de instruire, în cadrul cărora au învăţat tehnici moderne de management pentru îmbunătăţirea aptitudinilor de a rezolva problemele şi promovarea muncii în echipă pentru obţinerea eficienţei în muncă.

Citit 785 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.