Vodafone prezintă la Galaţi noua campanie business

Vodafone prezintă la Galaţi noua campanie business
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vodafone România continuă astăzi, la Galaţi, noua serie de conferinţe regionale Vodafone Business Club, un eveniment dedicat mediului de afaceri, care include dezbateri şi discuţii pe teme economice şi de comunicaţii.

În conferinţei din această dimineaţă, de la hotel Magnus, care va începe la ora 10,30, Vodafone îşi va prezenta noua campanie de comunicare dedicată clienţilor de business, sub sloganul „Ai idei, avem soluţii!”. Invitat special al conferinţei Vodafone Business Club de la Galaţi este jurnalistul Robert Turcescu.

„Ne bucurăm să ne aflăm la Galaţi, la o nouă întâlnire Vodafone Business Club, seria de evenimente pe care Vodafone le organizează în fiecare an, în mai multe oraşe din ţară, cu clienţii şi partenerii săi. Pentru noi este o ocazie de a ne întâlni cu clienţii noştri şi de a găsi împreună soluţii cât mai potrivite nevoilor actuale ale companiilor”.

„Întrebaţi, în cadrul unui sondaj recent, ce apreciază în relaţia cu Vodafone, reprezentanţii companiilor menţionează în primul rând disponibilitatea echipei noastre de a oferi soluţii flexibile şi personalizate, inovaţia şi calitatea serviciilor şi a reţelei Vodafone”, a spus Adrian Georgescu, Director Sales Business Market la Vodafone Romania.

Adrian Georgescu va prezenta astăzi ultimele noutăţi din portofoliul de produse şi servicii Vodafone pentru segmentul de business, precum şi modul în care soluţiile de comunicaţii pot ajuta companiile să aibă un control sporit asupra costurilor, atingându-şi astfel obiectivele de eficienţă, performanţă şi flexibilitate.

Vodafone este lider pe piaţa business din România, peste zece mii de companii mari, cu nevoi complexe de comunicaţii, utilizând soluţiile integrate de comunicaţii ale Vodafone Romania.

Vodafone oferă cea mai extinsă arie de acoperire a serviciilor de Internet mobil, la nivel naţional, pentru 90 la sută din populaţia României, la viteze de până la 21,6 Mbps.

Citit 901 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.