Mall-ul lui Lişinschi se deschide în martie 2012

Mall-ul lui Lişinschi se deschide în martie 2012
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anunţat ca o investiţie de 7 milioane de euro care urma să fie inaugurată în vara acestui an, mall-ul din Micro 19 (vizavi de restaurantul „Neacşu”), cunoscut în târg şi ca „mall-ul lui Lişinschi”, mai are de aşteptat până să-şi deschidă porţile. Însă nu mult, doar până la începutul lunii martie 2012, după cum declară Andrei Lişinschi, patronul grupului Profiland.
„Am fi vrut să-l deschidem spre sfârşitul anului, cel târziu pe 1 decembrie, dar datorită unui contract comercial cu o «ancoră» care nu poate veni decât la începutul anului viitor, o să amânăm deschiderea”, spune Andrei Lişinschi.
„Ancoră” înseamnă un retailer mai mare, gen Carrefour, Real, Billa etc.. „Ca să vină mai mulţi clienţi într-un spaţiu comercial, am nevoie de o «ancoră», adică de un retailer care să atragă clienţi în magazinul respectiv. Avem un contract cu un astfel de retailer, care este în curs de semnare zilele astea, toate detaliile contractului au fost puse la punct. Dar ei au anunţat că nu pot deschide mai devreme de 15 februarie. Până îşi obţin autorizaţiile de amenajare a spaţiului şi fac modificările care cred ei că le sunt necesare, au nevoie de ceva timp. În rest, spaţiul comercial e terminat, doar că nu am dat gardul jos de acolo. În data de 24 octombrie ni s-a anunţat o comisie din partea Primăriei să anunţăm finalizarea construcţiei”, declară Andrei Lişinschi.
Întrebat dacă procedura insolvenţei deschise la INTFOR nu ar putea afecta în vreun fel contractul cu retailerul respectiv, patronului grupului Profiland a răspuns: „Contractul respectiv este pe o altă societate din grupul nostru, nu are nicio treabă cu reorganizarea INTFOR”.

Foto: Sorin Pană

Citit 3814 ori Ultima modificare Joi, 13 Octombrie 2011 12:20

11 comentarii

 • postat de Lori
  Marți, 10 Ianuarie 2012 17:29
  Daca si asta-i mall atunci......o sa aiba soarta celui de pe Siderurgistilor!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Kanli Mary
  Vineri, 14 Octombrie 2011 06:53
  Pentru "t": poate n-ai stiut, dar mall-ul acesta este facut jumatate pe structura metalica ;)
  iar lumea cand vrea sa faca cumparaturile ar trebuit sa se duca in afara orasului? Mi se pare o tampenie...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Baftă!!!
  Miercuri, 12 Octombrie 2011 14:49
  Mie îmi place noul format,este mai aerisit.Mall-ul este modern,puțin cam îngrămădit între blocuri dar merge pentru noi băștinașii acestei zone civice de Galați. Nu-l văd în clar cu existența de lungă durată pentru că are concurență tare de la celelalte complexe comerciale care au o politică de prețuri de afară susținute de produsele proprii,cu preț redus.Totul ține de preț în zilele astea negre de recesiune bântuite,zile care nu sunt favorabile comerțului dacă nu ești susținut de o ,,mamă'' ca în cazul celorlalte complexe comerciale,un exemplu negativ fiind Primăvara de la ,,Casa Roșie''care a dat faliment pentru că avea prețuri ,,prea românești'' bătute în cuie cu încăpățânare.
  0
  0
  Raportează
 • postat de t
  Miercuri, 12 Octombrie 2011 11:04
  sincera sa fiu, nu sunt de acord cu atata ciment si mai ales un mall in centrul cartierului, care atrage dupa sine poluare din cauza masinilor, mult haos si pericol pt oamenii si copiii care locuiesc acolo. Dupa parerea mea, lipsesc parcurile de joaca pt copii, spatiile verzi. Centrele comerciale ar trebui construite in afara orasului, unde ar exista posibilitatea de parcari pe spatii mult mai mari. Cum se permit in acest secol, cand stim cu totii cu ce probleme se confrunta intregul mapamond (incepand cu incalzirea globala, bolile din cauza poluarii, etc) construirea acestui tip de cladire in mijlocul unui cartier? Nici nu vreau sa ma gandesc la saracii oameni ce haos or sa suporte, fum de la masini....
  0
  0
  Raportează
 • postat de flo
  Miercuri, 12 Octombrie 2011 10:09
  -----------------------------pt cel de mai jos-----------------------
  exista parcare subterana! asa cum ar trebui sa aiba absolut toate blocurile, toate spatiile comerciale nou construite, toate bancile, mai pe romaneste toate cladirile! o lege la nivel local si astfel nu o sa mai avem probleme cu parcarile! nimeni sa nu construiasca fara sa aibe propria parcare subterana sau nu, dar acopeita, si nu pe spatiul public!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de CONTRA_PROSTIEI
  Miercuri, 12 Octombrie 2011 10:01
  scuze de spam...nu merge bine netul si nu am crezut ca s-a publicat!
  0
  0
  Raportează
 • postat de CONTRA_PROSTIEI
  Miercuri, 12 Octombrie 2011 09:54
  referitor la an....scrie clar ca in 2012 il deschide!!!
  „Am fi vrut să-l deschidem spre sfârşitul anului, cel târziu pe 1 decembrie, dar datorită unui contract comercial cu o «ancoră» care nu poate veni decât la începutul anului viitor, o să amânăm deschiderea”, spune Andrei Lişinschi.''
  CE NU E CLAR???
  ''Însă nu mult, doar până la începutul lunii martie 2012, după cum declară Andrei Lişinschi, patronul grupului Profiland.''
  CHIAR DACA SUNT UN CRITIC AL ABATERILOR DE ACEST GEN....ACUM NU E CAZUL!!!
  CE NU SCRIE IN ZIAR SI NU INTREABA NIMENI....DE CE NU EXISTA O PARCARE???
  SAU DACA EXISTA EA....UNDE ESTE???
  SA NU ZICETI CA INTRE BLOCURILE TURN!!!
  :)))):)))):))))
  FACEM UN MALL DAR FARA PARCARE!!!
  PARCAM IN STATIA DE AUTOBUZ DE VIZ-A-ZIZ???
  CINE VINE LA CUMPARATURI SA ISI GASEASCA MASINA ZGARIATA PE STRADA???
  SINCER.....UN MARE KKT DE MALL!!!
  SCUZE DE EXPRESIE.
  TOATE CELE BUNE!
  0
  0
  Raportează
 • postat de cititor
  Miercuri, 12 Octombrie 2011 09:49
  Super! Imi place noul format,mai tanar si mai modern,fata de cel vechi care era cam "prafuit".Se vede ca s-au facut schimbari "tinere" in redactie!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Maria
  Miercuri, 12 Octombrie 2011 06:55
  Atentie la titlu! In ce an suntem?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cititior_zilnic
  Miercuri, 12 Octombrie 2011 01:08
  Fiți mai atenți !
  Faceți greșeli la redactare ! E omenește a greși dar în presă mai puțin ! 2012 ......
  Unde s-a mutat rubrica de Credință din vechiul sait ?
  Era mai bine strcturat cel vechi!
  0
  0
  Raportează
 • postat de eu
  Miercuri, 12 Octombrie 2011 00:26
  pana la urma cand, 2011 sau 2012 ca sincer nu mai inteleg nimic
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.