ANAF vine la Galaţi

ANAF vine la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Modificările Codului fiscal şi ale celui de procedură fiscală vor fi discutate săptămâna viitoare, în cadrul unei întâlniri cu contribuabilii gălăţeni, organizată de Direcţia Generală de Metodologii Fiscale, Îndrumare şi Asistenţă a Contribuabililor din cadrul ANAF, în colaborare cu Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Galaţi. Evenimentul va avea loc joi, 10 noiembrie, începând cu ora 14,00, în Sala Multimedia a Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii.

Întreprinzătorii interesaţi vor fi informaţi, cu acest prilej, despre Ordonanţa Guvernului nr.29/2011 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, precum şi despre Ordonanţa Guvernului nr.30/2011 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, precum şi pentru reglementarea unor măsuri financiar-fiscale.

Cei interesaţi se pot înscrie pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar participarea va avea loc în ordinea înscrierilor, în funcţie de capacitatea sălii.

Contribuabilii înscrişi peste numărul de locuri existente vor fi invitaţi să participe la următoarele întâlniri organizate de D.G.M.F.I.A.C., care vor fi comunicate în timp util, se arată într-un comunicat de presă.

Citit 1313 ori Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2011 14:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.