Combinatul instruiește peste 1.000 de ingineri

Combinatul instruiește peste 1.000 de ingineri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mai puțin de 1.100 de salariați ai combinatului siderurgic ArcelorMittal Galați - ingineri și personal cu funcții de conducere, începând de la maiștri - vor fi instruiți timp de nouă luni, în cadrul programului „Acționez Constant pentru Transformare” (ACT) 2, a anunțat, ieri, compania. „ACT 2 este axat pe cinci competențe cheie, considerate prioritare de către echipa locală de management: gândire strategică, lucru în echipă şi colaborare, comunicare eficientă, dezvoltarea oamenilor şi spirit de inițiativă”, a declarat purtătorul de cuvânt al combinatului gălățean, Dorian Dumitrescu.

ArcelorMittal Galați a instruit 1.100 de angajați de la Galați și anul trecut, în cadrul primei etape a programului ACT. „[Ei] au urmat sesiuni de instruire teoretică, în timpul cărora au învățat tehnici moderne de management, dar au implementat şi un proiect practic, în cadrul căruia au descoperit o problemă reală, au găsit soluții şi au dezvoltat un plan de acțiune pentru rezolvarea acesteia”, a explicat Dumitrescu.

„Scopul acestui proiect este să aducă o contribuție esențială la modernizarea Combinatului, prin intermediul Programului de Transformare ARC 2012. Continuarea instruirii profesionale, o investiție directă în oameni, reprezintă încă o dovadă a angajamentului nostru pe termen lung față de dezvoltarea celor care lucrează în cadrul Companiei”, a afirmat directorul general al siderurgicului gălățean, Eric Remisz.

Citit 4443 ori Ultima modificare Duminică, 20 Noiembrie 2011 23:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.