Mircea Croitoru, dublă demisie

Mircea Croitoru, dublă demisie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mircea Croitoru din Matca, preşedintele Asociaţiei Naţionale Profesionale Legume – Fructe şi-a prezentat, în urmă cu scurt timp,  demisia din funcţie.

„Am demisionat totodată şi de la Federaţia Naţională a Producătorilor Agricoli din România, unde eram vicepreşedinte. Motivul îl constituie posibilităţile reduse pe care micii producători le au atunci când vine vorba despre absorbţia fondurilor europene. Degeaba ies guvernanţii pe sticlă să spună că absorbim fonduri. Nu e adevărat. Producătorii din Matca veneau la Galaţi cu dosarele complete şi li se cerea să le lase şi să revină a doua zi. Li se cereau acte care nu erau prevăzute în ghidul solicitantului de fonduri europene şi trebuia să intervin pentru fiecare dintre ei.

Nu e corect, nervii mei erau întinşi la maxim, aşa că am demisionat. M-au sunat în cursul zilei de astăzi (ieri – n.r.) foarte mulţi oameni, inclusiv ministrul Agriculturii. Dar, odată ce am demisionat, nu am de gând să mă mai întorc. Veţi vedea, însă, câţi mici producători vor ieşi din afaceri, până la anul, pe vreme asta”, a precizat Mircea Croitoru.

Citit 2706 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Decembrie 2011 00:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.