Noua hală de legume din Micro 39 se deschide luni

Noua hală de legume din Micro 39 se deschide luni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de luni dimineaţă, cei mai mulţi dintre comercianţii de legume şi fructe din piaţa din Micro 39 se vor muta de la tarabele amplasate acum în aer liber într-o hală nouă, cu aer condiţionat şi climatizare, pe timp de iarnă.

«Sperăm că vom reuşi să definitivăm procesul de transfer în cursul nopţii de duminică spre luni, astfel ca noua piaţa să se deschidă de dimineaţă, în prima zi a săptămânii. Avem acum, în piaţa de afară, circa 140 de comercianţi, iar în hala acoperită sunt doar 127 de tarabe. Sunt însă şi societăţi care au licenţă plătită pentru două sau trei tarabe. Aceste societăţi vor primi un singur loc în noua hală, pentru că vrem să asigurăm un acces corect pentru toată lumea la noile tarabe. Evident, societăţile cu mai multe tarabe îşi vor putea păstra spaţiile cu licenţă, în piaţa de afară», a precizat directorul-executiv al Administraţiei Pieţelor Agroalimentare, Eugen Zaharia.

Preţurile pentru cumpărarea licenţelor lunare pe tarabe nu vor creşte pentru pieţarii care se vor muta din perimetrul exterior al pieţei de legume fructe în noua hală.

Citit 2374 ori Ultima modificare Joi, 20 Septembrie 2012 22:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.