Danezii ne plătesc să le jupuim nurcile

Danezii ne plătesc să le jupuim nurcile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Şomerii care sunt dispuşi să muncească 12 ore pe zi, şapte zile din şapte, se pot alege în şase săptămâni şi cu 4.200 de euro * Ce-i drept, din aceşti bani trebuie să-şi plătească şi cheltuielile

Şomerii gălăţeni care vor să câştige şi peste o sută de euro pe zi, timp de până la şase săptămâni, pot să aplice acum pentru unul dintre cele 40 de posturi de jupuitor de nurci, în Danemarca. Joburile sunt oferite de danezi prin intermediul reţelei Eures, disponibilă la noi prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi.

Munca este grea, avertizează echipa de promovare a jobului, programul ajunge şi la 12 ore pe zi, iar selecţia o vor face angajatorii danezi. Plata se va face per nurcă jupuită, dar un român care învaţă repede şi îşi dă interesul la despieliţat poate câştiga şi peste o sută de euro zilnic. Din aceşti bani trebuie să îşi plătească mâncarea şi cazarea în căsuţe de 8 sau 10 locuri. Se adaugă la cheltuieli transportul până în Danemarca şi, tot din plata la zi, banii de taxe şi impozite în conformitate cu normele daneze.

Cine este tentat să ia pielea de pe nurcă poate trimite un CV la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Subiectul mesajului trebuie să fie "Jupuitor de nurci”. Mai multe informaţii puteţi găsi în oferta de locuri de muncă afişată pe site-ul AJOFM Galaţi.

Citit 3213 ori Ultima modificare Marți, 25 Septembrie 2012 23:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.