Sală de sport polivalentă în comuna Munteni

Sală de sport polivalentă în comuna Munteni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În comuna gălăţeană Munteni se construieşte una dintre cele mai bune săli de sport din judeţul Galaţi. Am îndrăzni să spunem că va fi cea mai bună, dar, pentru că edificiul nu este încă gata, ne abţinem de la un epitet categoric.

Investiţia, care va fi gata către sfârşitul verii, se ridică la circa 30 de miliarde de lei vechi şi este mult diferită de sălile de sport construite pe lângă şcolile din judeţ. Are o suprafaţă mai mare şi include tribune şi vestiare, fiind la standard de competiţie.

„Ne-am dorit foarte mult să avem o sală polivalentă adevărată. Nu aşa cum s-au făcut în alte locuri: mici cutii din tablă, bune pentru nunţi şi cumetrii. În momentul când mi-a fost respins proiectul pe vechiul tip de sală am fost supărat, dar acuma, că fac o sală mult mai bună, sunt mulţumit că n-am reuşit din prima”, spune primarul Virgil Arghiri.

Interesant este că în prelungirea sălii se va construi şi un complex polisportiv, care include teren de fotbal gazonat, teren sintetic cu nocturnă, teren de tenis, pistă de atletism, vestiare, duşuri şi alte utilităţi. Investiţia a fost aprobată prin Hotărâre de Guvern în 2008, dar finanţarea ei este puţin în cumpănă. „Să sperăm că actualul guvern nu va bloca proiectul”, spune primarul de la Munteni.

Toamna viitoare, elevii din Munteni vor avea acces la noua sală (foto).

Citit 2538 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.