Concurs de proiecte: Începe Anuala de Arhitectură
Foto: Foto: surse on-line

Concurs de proiecte: Începe Anuala de Arhitectură
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Arhitecţii din judeţele Galaţi şi Brăila se pot înscrie, până la data de 1 martie, la Anuala de Arhitectură 2013 organizată de Ordinul Arhitecţilor din România (OAR) filiala Dunărea de Jos, se arată într-un comunicat al organizaţiei. „Pot fi înscrise în concurs toate proiectele care sunt proiectate pentru România şi realizate sub forma juridică a unui BIArh/SRL/SA de către un arhitect membru al OAR filiala Dunărea de Jos; sunt proiectate în perioada 1 ianuarie 2010 - 30 decembrie 2012; se încadrează într-una din cele şase secţiuni (maximum trei lucrări autor/secţiune) şi nu au mai fost înscrise la alte concursuri de proiecte în România”, explică organizatorii.

Secţiunile din concurs sunt: arhitectura locuinţei şi arhitectura dotărilor comunitare şi de producţie (ambele cu două subsecţiuni: proiecte pentru obiective executate sau în execuţie şi, respectiv, proiecte nerealizate), arhitectura patrimoniului cultural şi arhitectura spaţiului interior.

Juriul, format din membri OAR din regiune şi din ţară, va anunţa câştigătorii pe data de 9 martie, la Galaţi. Ocupanţii primelor trei poziţii din fiecare secţiune vor fi recompensaţi cu premii în bani, astfel: 1.000 de lei (locul I), 750 de lei (locul II) şi 500 de lei (locul III). Alte două premii de 1.000 de lei le vor fi acordate câştigătorilor premiilor speciale ale juriului şi publicului.

 

Citit 1661 ori Ultima modificare Vineri, 15 Februarie 2013 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.