Noul director de la Electrica Galaţi este inginerul Liviu Petrică Grecu

Noul director de la Electrica Galaţi este inginerul Liviu Petrică Grecu

Foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 comentarii

Şeful staţiilor electrice din municipiu, ing. Liviu Petrică Grecu, este noul director general al Sucursalei De Distribuţie a Energiei Electrice (SDEE) Galaţi, a anunţat, vineri, Biroul de Relaţii Publice al societăţii. Grecu, a cărui numire în funcţie a fost oficializată încă din data de 5 martie, a preluat portofoliul de la ing. Cezar Cristian, cel care a asigurat conducerea interimară a sucursalei în ultimele trei luni şi care a revenit acum pe postul de inginer şef pe care îl ocupă din anul 2004.

Absolvent al Universităţii Tehnice “Gh. Asachi” din Iaşi – Secţia Energetică, ing. Liviu Petrică Grecu are 38 de ani şi lucrează la Electrica Galaţi din anul 1999, iar ultima poziţie ocupată a fost cea de şef al Centrului de Exploatare Medie şi Joasă Tensiune Urban Galaţi, deţinută din 2009.
“Experienţa din cadrul Centrului de Exploatare Urban Galaţi m-a făcut să conştientizez mult mai bine faptul că principala noastră preocupare trebuie să fie confortul şi mulţumirea clienţilor”, a declarat Grecu la momentul numirii în funcţia de director de sucursală.Desigur, numirea la vârful SDEE Galaţi nu s-ar fi putut face fără sprijinul USL.
SDEE Galaţi face parte din Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice – Electrica Distribuţie Muntenia Nord, cu sediul la Ploieşti.

 

Citit 6153 ori Ultima modificare Vineri, 15 Martie 2013 17:58

6 comentarii

 • postat de Phill Luni, 18 Martie 2013 12:50 Link la comentariu
  0
  0

  Hahahaha ... "seful statiilor din municipiu" .. care statii, de benzina, de autobuz ?! asa se informeaza cititorii ?!
  Din ce stiu eu, SDEE Galati gestioneaza tot ce este retea electrica la tensiuni mai mici in tot JUDETUL Galati, iar Transelectrica la tensiuni inalte ...

  Raportează
 • postat de ariciul de campie Sâmbătă, 16 Martie 2013 21:03 Link la comentariu
  1
  0

  De unde este, psd sau pnl?
  Cu siguranta este "foarte capabil", nu-i asa?

  Raportează
 • postat de yo Sâmbătă, 16 Martie 2013 11:38 Link la comentariu
  0
  0

  Oricum e un meci in familia social-democrata, Grecu (PSD) vs Ursu (PSD)....asa cum a promis prim-ministrul Copy Paste se vor depolitiza societatile de stat, a fost dat jos unicul PDL-ist care era director iar acum au matrasit si sefi de servicii neinregimentati politic ca sa-si puna psd-istii lor. Nu conteaza carierele profesionale, doar partidul unic, stapanul Romaniei!

  Raportează
 • postat de Sifonarii Sâmbătă, 16 Martie 2013 09:45 Link la comentariu
  0
  0

  Cred ca sifoneaza foarte bine si acum,dar am auzit si eu ca Ursu va fi uns director general.

  Raportează
 • postat de dan Sâmbătă, 16 Martie 2013 08:46 Link la comentariu
  0
  0

  Aceeasi golanie fara margini..."numirea la vârful SDEE Galaţi nu s-ar fi putut face fără sprijinul USL." Cand se vor opri numirile cu sprijin politic? Cat or sa isi mai bage coada in toate numirile, jigodiile de politicieni? De ce o fac oare, asa ca le pasa lor de cetateni oare? Antonescu tipa asta vara ca din gura de sarpe ca ei de vor veni la ciolan, numirile politice se vor opri de sus in jos la secretar de stat, si de acolo in jos nu mai este treaba partidelor, dar ce fac astia de azi au facut si cei de dinaintea lor, nicio diferenta, priviti la numirile facute la AFDJ, Gospodarirea Apelor, Garda de mediu, APIA, DSVA, etc etc. Toti o apa si un pamant, niste mincinosi ordinari, avizi de bani si putere.

  Raportează
 • postat de Larry2 Vineri, 15 Martie 2013 19:30 Link la comentariu
  0
  1

  http://www.nepasadegalati.ro/investigatii/un-%C8%99mechera%C8%99-ce-se-d%C4%83-ginerele-lui-nica-va-fi-uns-director-la-electrica-gala%C8%9Bi

  Asta pana la vara, cand un anumit domn Ursu, patron/asociat la RBX Tudan Electric SRL, "ginerele" lui Nica Dan, ilustrul deputat USL, va deveni director, si va putea, in sfarsit, sa sifoneze banii din lucrarile Electrica catre Nica, Saghian, etc...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.