Noul director de la Electrica Galaţi este inginerul Liviu Petrică Grecu
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Noul director de la Electrica Galaţi este inginerul Liviu Petrică Grecu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şeful staţiilor electrice din municipiu, ing. Liviu Petrică Grecu, este noul director general al Sucursalei De Distribuţie a Energiei Electrice (SDEE) Galaţi, a anunţat, vineri, Biroul de Relaţii Publice al societăţii. Grecu, a cărui numire în funcţie a fost oficializată încă din data de 5 martie, a preluat portofoliul de la ing. Cezar Cristian, cel care a asigurat conducerea interimară a sucursalei în ultimele trei luni şi care a revenit acum pe postul de inginer şef pe care îl ocupă din anul 2004.

Absolvent al Universităţii Tehnice “Gh. Asachi” din Iaşi – Secţia Energetică, ing. Liviu Petrică Grecu are 38 de ani şi lucrează la Electrica Galaţi din anul 1999, iar ultima poziţie ocupată a fost cea de şef al Centrului de Exploatare Medie şi Joasă Tensiune Urban Galaţi, deţinută din 2009.

“Experienţa din cadrul Centrului de Exploatare Urban Galaţi m-a făcut să conştientizez mult mai bine faptul că principala noastră preocupare trebuie să fie confortul şi mulţumirea clienţilor”, a declarat Grecu la momentul numirii în funcţia de director de sucursală.Desigur, numirea la vârful SDEE Galaţi nu s-ar fi putut face fără sprijinul USL.

SDEE Galaţi face parte din Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice – Electrica Distribuţie Muntenia Nord, cu sediul la Ploieşti.

 

Citit 6639 ori Ultima modificare Vineri, 15 Martie 2013 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.