EXCLUSIV VL / Cheia succesului în designul de mobilier: Cine învaţă rămâne în top!

EXCLUSIV VL / Cheia succesului în designul de mobilier: Cine învaţă rămâne în top!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O afacere care a crescut dintr-un vis bazat pe două bormaşini şi un împrumut în familie până a devenit o firmă care vinde mobilă de comandă şi concepte de amenajări * Cele mai mari investiţii au fost uneltele profesionale, cumpărate în leasing * Mobila poate avea şi foiţă de aur sau cristale, dar poate da viaţă unui spaţiu şi dacă e simplă


O afacere de succes nu se construieşte peste noapte! E nevoie, mai întâi, măcar de o idee foarte bună, de multă, multă muncă şi de perseverenţă. Rămân pe piaţă şi reuşesc să îşi crească cifra de afaceri cei care învaţă continuu şi cei care reuşesc să fie în pas cu modul în care evoluează piaţa. Ionuţ Doru Balaur şi Iuliana Vârlan şi-au dorit, încă din 2005, să producă mobilă de comandă. N-au plecat, însă, de la ideea că mai era nevoie pe piaţă de încă un fabricant de piese din lemn masiv sau din PAL, ci de la aceea că gălăţenii vor cumpăra concepte de amenajări interioare. N-a fost nici atunci şi nu este nici acum tocmai uşor să creezi şi să vinzi într-un domeniu în care ora exactă se dă, de cele mai multe ori, la Milano sau în ţări nordice ca Norvegia sau Danemarca, dar orientarea spre client şi seriozitatea sunt cheile succesului, spun cei doi investitori.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 7489 ori Ultima modificare Duminică, 19 Mai 2013 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.