Seara degustătorilor de vin Recaş, la restaurantul Monarch

Seara degustătorilor de vin Recaş, la restaurantul Monarch
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Somelierul Dan Alexandru i-a condus pe invitaţii restaurantului Monarch, vineri seara, cu începere de la ora 19.00, într-o călătorie a gustului şi a rafinamentului oferit de vinurile Recaş. S-au degustat şase tipuri de vin, de la spumant până la Sirah-ul cel sec, cu rădăcini asiatice, s-a vorbit despre vin şi istoria sa, s-au sugerat asocieri culinare, s-au organizat mici concursuri şi s-au dat premii în vin. Mult mai important, însă, s-a vorbit mult despre cultura vinului şi despre calităţile premiate. La salonul de vinuri VinVest 2013, Recaş a obţinut şapte medalii de aur şi două de argint cu vinuri pornind de la Sole până la Cocoşul dintre vii. Vinurile Recaş provin din via producătorului, mai exact din cele 550 de hectare aflate pe rod.

Citit 1277 ori Ultima modificare Duminică, 19 Mai 2013 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.