Somelierul Dan Alexandru i-a condus pe invitaţii restaurantului Monarch, vineri seara, cu începere de la ora 19.00, într-o călătorie a gustului şi a rafinamentului oferit de vinurile Recaş. S-au degustat şase tipuri de vin, de la spumant până la Sirah-ul cel sec, cu rădăcini asiatice, s-a vorbit despre vin şi istoria sa, s-au sugerat asocieri culinare, s-au organizat mici concursuri şi s-au dat premii în vin. Mult mai important, însă, s-a vorbit mult despre cultura vinului şi despre calităţile premiate. La salonul de vinuri VinVest 2013, Recaş a obţinut şapte medalii de aur şi două de argint cu vinuri pornind de la Sole până la Cocoşul dintre vii. Vinurile Recaş provin din via producătorului, mai exact din cele 550 de hectare aflate pe rod.
Seara degustătorilor de vin Recaş, la restaurantul Monarch Scris de Gabriel Kolbay
Gabriel Kolbay
Articole recente - Gabriel Kolbay
Ocolul ziarului în 30 de ani | Gabriel Kolbay: Oamenii care duc povestea orașului mai departe Cum s-a aprins scânteia schimbării, la Toflea Un cercetător CÂȘTIGĂ cât un paznic de noapte 300 de producători vă așteaptă la TÂRGUL DE TOAMNĂ Borş de peşte fără… borş de peşte
Mai multe din această categorie: