Zilnic, un gălăţean îşi cumpără o Dacie

Zilnic, un gălăţean îşi cumpără o Dacie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel mai probabil din cauza preţului scăzut, comparativ cu mărcile străine de autoturisme, Dacia continuă să deţină recordul pe plan local la vânzarea de autoturisme noi. În medie, luna trecută s-a vândut, la nivel de judeţ, aproape o Dacie pe zi. Mai exact, în luna octombrie, dintre cei 29 de gălăţeni, posesori de autoturism produs la Mioveni, care s-au prezentat la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) pentru a-şi înmatricula autoturismele, doar unul îşi cumpărase o Dacie din 2006. Ceilalţi 28 aveau maşini ieşite pe poarta fabricii în 2012 şi 2013. În funcţie de model, vânzările au fost următoarele: Doker (două maşini), Duster (cinci maşini), Lodgy (două maşini), Logan (13 maşini) şi Sandero (şapte maşini).

Citit 1667 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Noiembrie 2013 17:09

1 comentariu

 • postat de rocky
  Joi, 28 Noiembrie 2013 08:12
  193.230.156.***
  Trebuie sa recunoastem ca Sandero este o masina reusita, cu cel mai bun raport calitate/pret. Imi place functia care iti spune sa schimbi vitezele si chiar interiorul autoturismului. Felicitari Renault!
  Pacat ca marca ARO nu a fost dezvoltata de un alt producator de renume de autoturisme, pentru ca puteam face o figura buna pe piata, dar de cand s-a lansat Duster-ul deja s-a spulberat visul asta.
  3
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.