Sprijin din partea ArcelorMittal / Donaţie de echipamente medicale pentru Judeţean

Sprijin din partea ArcelorMittal / Donaţie de echipamente medicale pentru Judeţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

ArcelorMittal a făcut o donaţie de echipamente medicale Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei". Potrivit unui comunicat de presă al companiei, spitalul a primit patru monitoare de funcţii vitale de ultimă oră, destinate Secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă, în timp ce Secţia Chirurgie Plastică - compartimentul Arsuri a primit un echipament Skin Mesher pentru grefele de piele şi un Motor Braun cu acumulator pentru intervenţii chirurgicale specializate. Jumătate din secţie a fost echipată cu aer condiţionat, urmând ca anul viitor întreaga secţie să beneficieze de această facilitate. De asemenea, se mai arată în documentul citat, Secţia de Neurochirurgie a primit o trusă cu instrumentar chirurgical specializat pentru intervenţii neurochirurgicale, precum şi zece cărucioare rulante. "Continuăm să oferim, în limita posibilităţilor, sprijin sistemului local de sănătate şi suntem încrezători că proiectele noastre vor contribui la creşterea calităţii actului medical. În 2014, ca parte a angajamentului nostru pe termen lung faţă de comunitatea locală, vom continua şi vom dezvolta acest parteneriat", a declarat Bruno Ribo, director general al ArcelorMittal Galaţi.

Citit 2086 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Noiembrie 2013 16:57

9 comentarii

 • postat de Un galatean
  Duminică, 01 Decembrie 2013 00:56
  95.83.253.***
  Foarte frumos gestul! Multumim si va mai asteptam! Mult mai apreciat sunteti ca dati ceva la spitale, orfelinate etc decat la combinistii care nu se mai satura de drepturi, de bonusuri, vor iesit la pensie la 50 ani daca se poate, nu le pasa ca toata tara e intr-o saracie lucie si unii muncesc de la 8 la 8, 6zile pe 150eur/luna, tot ce vor sunt alte mariri de salariu ptr ei. In plus, mai au si timp de comentat pe net despre angajatorul lor..parca-i tine cineva cu forta la combinat?!?
  1
  2
  Raportează
 • postat de @COBRA-GALATI
  Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013 13:34
  89.137.227.***
  Cumetre, cand ai sa incetezi cu tampeniile astea? Nu stiu pe cine intereseaza ca ai luat teapa in combinat de la unii. Ai mai bine de 1 an de cand te bagi in seama pe aici. Asa ca lasa-neeeeeeeeeeeeee.
  3
  1
  Raportează
 • postat de eu
  Vineri, 29 Noiembrie 2013 15:57
  79.116.110.***
  hotii din condurere fura si traiesc bine iar sclavi asteapta pomeni
  2
  2
  Raportează
 • postat de ioan
  Vineri, 29 Noiembrie 2013 05:29
  5.13.147.***
  Niciodata nu putem fi multumiti pe deplin.
  1
  5
  Raportează
 • postat de V
  Vineri, 29 Noiembrie 2013 02:09
  5.13.222.***
  ... pai normal, trebuie sa cheltuiasca toti banii, acum pe final de an, incat sa nu iasa pe profit - altfel vor trebui sa acorde salariatilor bonus-ul promis prin negocierile de la inceputul anului, si normal ca nu au de gand sa faca asa ceva!
  4
  3
  Raportează
 • postat de COBRA-GALATI
  Joi, 28 Noiembrie 2013 11:07
  5.13.197.***
  Regia de anul acesta se vrea schimbata ,ca de altfel si rezultatele asa ziselor negocieri.Anul acesta se va acorda in sfirsit o crestere salariala si bonusuri conditionate.Va fi posibila cresterea numai tinind cont ca e vb de citeva procente intre 5 si 7 la suta la doar 7 mii angajati fata de anii cind nr salariatilor era mai mare,si mai ales ca se vor obtine din “productia proprie ” DETONAREA UZINEI COCSO CHIMICE-din fierul vechi.Si de fapt acel 5 la suta se va diminua si prin anularea bonusurilor ce vor fi conditionate de realizarea indicelui care bine inteles nu se va realiza!In fapt admin. AMG si TRADATORII DE LA SIDERURGISTUL vor acorda real tinind cont de cele specificate mai sus un procent,hai doua mai mult decit anul ce se incheie!Toate astea vor entuziasma siderurgistii ramasi chit ca procentul e de rahat fata de cel anterior,dar e in sfirsit majorare directa la salar dupa atita amar de vreme!Asta ii va tine semi multumiti in banca lui lor si membri platitori la marionetele ce simuleaza anual negocierea,cu speranta ca se poate si la anul poate vor fi procente in plus!Basca mai pui ca vor fi si pasnici cind falcile excavatoarelor vor rupe din COCSERIE,care normal era in CONSERVARE si nu pt DEMOLARE!Pe fondul acesta ADMIN. AMG si LIDERII TRADATORI vor reusi sa mai demoleze un obiectiv strategic pt care sau incalcat clauze asumate cu AVAS pt tehnologizare,si mediu,si care pina si in ALGERIA sa NATIONALIZAT COMBINATUL,inclusiv AMG a rupt contractul pt ceva asemanator daca va mai amintiti de nemtii de la fabrica de var – AHG SYMETRY INDUSTRY!Acestia la fel nu investise in cuptorul de aici care era prevazut ca si clauza intre parti!
  Si uite asa pe fondul REGIEI NEGOCIEREI siderurgistii privesc cum falcile excavatoarelor demoleaza rind pe rind obiective ,fara ca ei sa protesteze,zi de zi prezenta lor in COLOS devenind claustrofoba – mai ingust,mai mic,si mai sufocant pt ziua de miine ce sta sa se apropie de un HAPY END NEFERICT pt ei,familiile lor, economia tarii,si INDEPENDENTA SIDERURGICA A ROMANIEI!  AU TRECUT 332 de ZILE CU
  AFISAREA LISTEI TRADATORILOR
  SIDERURGIEI SI CU CAPUL LOR DIN
  TOTDEAUNA – mircea scintei:
  1)Bezman
  2)Eftimie
  3)Crisan
  4)Postolache
  5)Onica
  6)Dragan
  7)Toma
  8)Macovei
  9)Harnagea
  10)Cerbu
  11)BEREgic
  12)Modiga
  13)ILINCA DIACONU
  -AU MAI RAMAS 33
  de zile pt a
  nu uita o parte din IUDELE care
  iar au
  TRADAT pe patimasii
  din AMG, girati de cei TRADATI!
  3
  3
  Raportează
 • postat de Gyly
  Joi, 28 Noiembrie 2013 10:47
  5.13.135.***
  Este de remarcat ,ca ACM, a ramas serios ,macar fata de comunitate,tinand cont ca , Platforma Combinatului s-a transformat in :STABILIMENT DE SCLAVI,asta bineinteles cu sprijinul implicit al autodeclaratelor sindikkatesi acordul tacit al nevertebratelor angajate.
  Apropos! Scz patronilor de sclavi ptr afrontul adus prin comparatia cu ACM, deoarece acestia asigura sclavilor necesarul ptr supravietuire si exploatare , pe cand ACM acorda ajutoare sociale ptr munca calificata cu norma intreaga.
  5
  2
  Raportează
 • postat de optimist
  Joi, 28 Noiembrie 2013 08:38
  89.122.191.***
  Felicitari. Mai bine mai tarziu, decat niciodata. Ar fi frumos ca si altii sa le urmeze exemplu.
  3
  9
  Raportează
 • postat de NONI
  Joi, 28 Noiembrie 2013 06:58
  5.13.219.***
  daca ar face toate intreprinderele cite putin din ce au ar fii super minunat ,mai ales pentru comenitate sa se gindeasca bine toti patronii cu dare de mina din oras ,bine faci bine gasesti,
  1
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.